Sunday, 14 October 2012

GENAP 2 BULAN 14 HARI SEBAGAI PENGEDAR ALSD2


14/10/2012 (Ahad)
Hari ini genaplah 2 bulan 14 hari saya sebagai seorang wakil pengedar ALSD2 di Sabah.  Saya telah mendaftar sebagai wakil pengedar pada 26hb. Julai 2012 sebagai seorang SUPERVISOR dengan pembelian 30 tin produk ALSD2.  Pada masa itu saya telah mendaftar di bawah Dragon Lady, Hazura Hashim Bani @ Kak Zura.  Saya bermula daripada seorang yang 'tidak tahu apa-apa' dan masih lagi belajar dalam selok-belok dunia perniagaan Network Marketing ini. Mujurlah ada bantuan suami, Sylvester @ Mohd. Ikmal Limban yang banyak berperanan memperkenalkan bisnes ini tanpa memerlukan saya untuk berjumpa dengan WARM MARKET *** saya. 

Pada 6hb. Oktober 2012, saya telah dianugerahkan pangkat MANAGER semasa taklimat dalam Business Preview & Recognition oleh wakil-wakil syarikat iaitu otai-otai dalam NZ New Image Sdn. Bhd. seperti Abang Nik, Kak Zura, King Asri dan beberapa orang lagi. 

Berikut ialah gambar-gambar yang saya sempat ambil semasa majlis tersebut.

Gambar bersama First Lady, Kak Moharina Mohamed
Leader dan upline yang ditunggu-tunggu, Kak Zura @ Hazura Hashim Bani.  Selama ini hanya SMS dan panggilan melalui telefon sahaja.

Berjumpa pertama kalinya di Majlis Bisnes Previu dan Recognition di Kinabalu Daya Hotel
Bergambar bersama Dragon Lady, Kak Zura

Yes!!!  MANAGER dan bakal RUBY pada bulan Oktober 2012
 

SUPERVISOR, Kak June @ Junaidah Ajumarih dan bakal MANAGER pada bulan Oktober 2012


SUPERVISOR, Puan Desy Maulwy dan bakal MANAGER pada bulan Oktober 2012


SUPERVISOR, Nuin Binti Mulok @ Wenn dari Ranau, Sabah.

Bakal SUPERVISOR pada bulan Oktober 2012, Puan Khatijah Diana Normainoor @ Anna.  Pelanggan yang ingin mendapatkan produk ALSD2 atau ALPHA LIPID LIFELINE di Daerah Inanam, Sabah bolehlah menghubungi beliau.
SUPERVISOR dibawah Kak June, Puan Rahmah Ajumarih dari Papar.  Sesiapa yang ingin mendapatkan produk ALSD2 dan ALPHA LIPID LIFELINE di daerah Papar bolehlah menghubungi beliau.


Walaupun masih baru sebagai wakil pengedar ALSD2, jualan kumpulan selama 2 bulan 14 hari sudah layak untuk mendapatkan ROYALTI dari syarikat
Begitu bersemangat sekali  ...
Dewan penuh  ...
Sebahagian orang ramai yang hadir ...

Team Kak Ziza sempat bergambar bersama dengan Beg Royalti milik Kak Zura  ... 
MAHU SERTAI KAMI???  TIDAK ADA YANG MUSTAHIL  ...  BERPEGANG KEPADA PRINSIP 'I WILL SUCCEED NO MATTER WHAT'  ...  

Hubungi saya atau downline saya
KAK ZIZA 010-8039990

No comments:

Post a Comment